Een verzorgde werkomgeving is uw visitekaartje.

Uw bedrijf is een goed geoliede machine. Het zijn vaak de details die het verschil maken. Het zijn de ambiance, de uitstraling, de ontvangst, een goed kopje koffie enz. die het verschil maken. Mooie bloemen en planten horen daar gewoon bij!
Bloemengalerie Nijzink verzorgt graag uw wekelijks/ twee wekelijks  verse seizoensboeket of bloemstuk.Daarnaast is het voor medewerkers van belang om te werken op een werkplek met een warme uitstraling. 

Een stijlvol boeket of bloemstuk bij de entree of op uw bureau maakt een positieve eerste indruk. Denkt u ook eens aan een bloemstuk op de vergadertafel, een boeket voor zakenrelaties of een bloemstuk met een fles wijn erin. 
Verder zijn natuurlijk jubilea, geboortes, verjaardagen van personeel, secretaressedag of een welkomstboeket voor een nieuwe medewerker goede gelegenheden voor een bloemetje. 

Voordelen bij een wekelijks / tweewekelijks abonnement:
Een passende vaas of pot in bruikleen
Wij verwijderen het oude boeket en plaatsen meteen het nieuwe; u heeft hier geen omkijken meer  naar
U ontvangt 1x per maand een digitale factuur per mail
Uitstekende snijbloemenvoeding voor optimale verzorging en houdbaarheid zijn inclusief
Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke bloemen aansluiten op uw interieur en de sfeer van uw bedrijf. Stuur uw mail naar info@bloemengalerienijzink.nl of neem telefonisch contact op met 0546 574691

Samen met u worden uw persoonlijke wensen in kaart gebracht en geven wij u advies op maat.